Filmtips

Tänkte tipsa er om lite bra filmer jag sett.
Det är allt möjligt som komedi, skräck, fantasy osv.. betygsätter dom och beskriver även lite kort om vad filmen handlar om.

Hungergames/hungerspelen- Det handlar om att dom har som ett 'spel' på liv och död där dom varje gång väljer ut en kille och tjej som ska tävla i samma lag. Men det finns bara 1 vinnare mellan dom 24 andra spelarna.. dom tvingas döda dom andra motståndarna och kämpa sig förbi alla hinder. Tonårs kärlek gör att dom får det ännu svårare. Den får 5/5 och det är en fantasy, lite action.

Insidious- Det handlar om en liten pojke som har fått en demon inom sig och ligger i koma. Föräldrarna förstår ingenting men när dom börjar känna av konstiga saker i huset som tex mystiska röset. Då börjar dom tänka till. Är huset hemsökt? Kommer pojken att överleva? Hur får dom ut demonen.. osv. Den får 4/5 och det är en Skräck.


The Switch- Det börjar med en fest, där en tjej äntligen bestämt sig för att bli gravid. Hon hade hittat den perfekta donatorn till det men något går snett. När hon fött barnet märker hon mer och mer att hennes son blir lik hennes bästevän och inte donatorn. Kan det va hans barn?.. Den får 3½ av 5 och det är en komedi, drama.

The last song- I denna film är den välkända Miley Cyrus med i huvudrollen. Hon blir förälskad i en pojke nära hennes gård och allt går bra. Men när hon måste uppräda som Hannah Montana måste hon alltid ge sig av. Han blir misstänksam men Miley vågar inte berätta sanningen. Allt blir mer och mer jobbig med massor av tårar men även ett lyckligt slut. Den får lugnt 4/5 och det är en drama, komedi som man verkligen får tårar för.

Det var lite tips av mig för denna gång.
Pussar Nathalie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0